Kravlös intervju

Gårdagens besök på den där andra revisionsbyrån gick jättebra förresten. :thumbup: Visst var jag skitnervös...men herregud, vad skönt det kändes att träffa en rekryterare utan att behöva känna den där pressen att man måste göra ett jättebra intryck om inte hela ens framtid ska fortsätta präglas av mörker och osäkerhet.
 
Min framtid känns väldigt ljus just nu. :) Och medan jag satt och pratade med den där mannen igår så kände jag mig trygg i förvissningen om att jag hade ett tillsvidareanställningsavtal i väskan, och därför kunde jag känna mig avslappnad (nåja - så avslappnad som The Worrying Kind nu kan bli) och bara sitta där och småprata.
 
Jag kunde till och med säga rent ut att jag inte var intresserad av jobbet. :P Och han sa att han absolut inte tänker sno mig från Körsbärsdalen, om jag nu trivs där. Men vi fick i alla fall en trevlig pratstund, och kunde båda två utvidga vårt nätverk med en ny kontakt. :thumbup:
 
När jag gick därifrån var det med ett nytt visitkort i väskan och en varm känsla i magen.

Kommentarer
Lillasyster

<3

2012-11-02 @ 10:30:05

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback