Komma ut, komma nära, komma tillbaka

Jag kom ut idag i Körsbärsdalen. Inför Jossi av alla människor! :O Det var egentligen inte riktigt meningen. Han behövde låna min dator för att gå in på sin mejl. Och jag var tydligen inloggad på min Pride-mejl. Och på den vägen är det.
 
 
Under eftermiddagsfikat började vi av någon anledning prata om svenska män som skaffar sig thailändska fruar. Och då vände sig Jossi till mig och frågade om jag har några planer på att skaffa mig en thailändsk brud. Och jag blev jättegenerad och mumlade fram ett litet nej. :blush:
 
Jobbig situation. Men det förde det goda med sig att jag nu äntligen har kommit mig för att skicka Facebook-vänförfrågningar till två av invånarna i Körsbärsdalen (och de har redan svarat ja!). Det har jag tänkt göra i tio månader, men jag har liksom inte kommit mig för. Inte för att jag egentligen skriver så himla privata saker på min Facebook (det är ju det jag använder bloggen till - vilket i och för sig är lite bakvänt, eftersom mindre än 200 personer kan se vad jag skriver på Facebook medan vem som helst i hela världen kan komma åt bloggen). Men genom att bli vän med någon på Facebook, tillåter jag ju den personen att läsa vad jag skriver där, kolla på en massa bilder av mig och få reda på alla saker jag "gillar". Det är faktiskt en ganska stor grej, tycker jag.
 
Något annat som är stort är ju nya Twilight-filmen. Det var ett av de främsta samtalsämnena i Körsbärsdalen idag, att jag "varit på nattbio och sett den där vampyrfilmen". :P Jag kom inramlande vid kvart i elva på förmiddagen - vilket kändes väldigt märkligt eftersom jag brukar vara där redan vid kvart i sju. Men eftersom jag inte somnade förrän runt fyratiden imorse så orkade jag inte riktigt det idag.
 
På hemvägen gick jag förbi Filmstaden och köpte biljett till en av morgondagens visningar av filmen. ;) Jag tänkte först se om den redan ikväll, men så kom jag fram till att jag nog inte skulle orka det. Jag har känt mig mer eller mindre som en zombie idag och behöver nog gå och lägga mig ganska tidigt ikväll (typ nu).
 

Kommentarer
Monika

Wow... du måste verkligen ha gillat mig direkt! Fick ju vänförfrågan bara några minuter efter att vi träffats för första gången! *stolt och glad*

2012-11-17 @ 08:43:55

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback