Idiotiskt förslag

 
Satans bullshit! Jag slapp idrotten hela femman, för att jag läste franska med sexorna då istället. Och under de månader jag gick i sexan (större delen av vårterminen det året) deltog jag väl ganska sporadiskt. Jag började skolka regelbundet från idrotten i sjuan, och när jag kom upp till gymnasiet kan man nog räkna på ena handens fingrar hur många gympalektioner jag deltog i. Och jag har alltid varit både LUGN och HÖGPRESTERANDE. Jag skulle heller inte säga att det föreligger någon större risk för mig att drabbas av fetma.
 
Gympa var ett gissel för mig. Det var skitjobbigt att byta om inför andra, det var skitjobbigt att känna pressen att prestera i lagsporter, det var skitjobbigt att hamna i centrum. Jag avskyr skolidrotten och jag kommer aldrig att tvinga mina eventuella framtida barn att delta i den.
 
Skolidrott är schemalagd förnedring. Det är min åsikt.
 
(Jajaja, jag inser att andra har en annan inställning och att detta satans påfund kanske är höjden av lycka för somliga...men det får stå för dem i så fall.)

Kommentarer
Lillasyster

Oh holy fuck, vilket jävla förslag! Schemalagd förnedring var rätta orden! Visst kan man förstå att det är bra att röra på sig, men då kan de väl ha dagliga promenader eller att ungarna själva får välja på olika aktiviteter, däribland promenad (fast då kommer hela grupptrycksaspekten in)? Så jag röstar för dagliga promenader - behöver inte vara långa, behöver inte vara i snabbt temo, behöver inte vara ombytt för att genomföra. Great! :)

Svar: Dagliga promenader - yes!
The Worrying Kind

2012-11-13 @ 13:19:00
TantMango

Åh jag håller med! Gympan var verkligen förnedring. Och utfrysning när amn alltid blev vald bland de sista till ett lag.
Promenader var ett bra förslag!

2012-11-14 @ 21:37:43
URL: http://tantmango.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback