Det går framåt

När de andra var ute på lunch och jag var ensam på kontoret, kom Den Närgångna Kunden och ringde på porttelefonen. :bigeyes: Jag ville verkligen inte öppna dörren, men gjorde det i alla fall. Han sken upp när han såg att det var jag som öppnade, men gjorde ingen ansats att kramas eller tjata om att jag skulle komma och hälsa på honom efter kontorstid. Vi pratade om bokföring en liten stund, och sedan gick han. Och jag kände mig både lättad och stolt. :thumbup:
 
Till dagens trevligare upplevelser hör att chefen föreslog att jag ska åka på ännu en utbildning, denna gång inom revision. Så nu till våren väntar fem dagars vistelse i Stockholm för min del. :D
 
Och nu är det helg. Och jag är skittrött. Men nöjd och glad. :)
 

Kommentarer
Michelle

Hej!
Jag tänkte bara slänga in en kommentar om att Taylor Swift ska vara med i "Skavlan" på fredag. Du vet säkert redan det men jag tänkte på dig när jag hörde det :-)

Kram

Svar: Underbara du! Det visste jag faktiskt inte. Mitt hjärta slog baklängesvolter vid tanken på att hon kommer till Sverige...tills jag läste att programmet kommer att spelas in i London. Men herregud, vad underbart!! Har skrivit in det i almanackan nu, och ritat ett stort hjärta... <3
The Worrying Kind

2012-11-02 @ 22:01:02
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.com
Lillasyster

Vad starkt, gumman! Skulle inte vågat släppa in idioten :O

Vilken söt bild på dig :)

Svar: Det vågade egentligen inte jag heller...men jag gjorde det ändå.
The Worrying Kind

2012-11-03 @ 12:38:15
Lillasyster

För du ville inte vara nån liten lort ;)

Svar: Precis! Man är välan en invånare i Körsbärsdalen. ;)
The Worrying Kind

2012-11-03 @ 15:18:40

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback