Dagen som inleddes och avslutades med glada nyheter

Idag har syrran och jag varit i Linköping. :) Jag hade nämligen en läkartid där på eftermiddagen. Återbesök på allergimottagningen. Jag fick blåsa i de där apparaterna som jag brukar. Och mina värden har faktiskt blivit bättre sedan sist. :thumbup: Sjuksköterskan sa att det märks att jag är duktig på att ta mina mediciner regelbundet som jag ska. :)
 
Som ni väl alla vet har jag rejäla problem med sömnen. Och det var något som sjuksköterskan och jag pratade om idag. Och vet ni vad? En stor del av mina insomningsproblem kan faktiskt bero på min astmamedicin. :O Jag tar ju den strax innan jag går och lägger mig...vilket tydligen är ganska dumt, eftersom den har en slags uppiggande effekt. Så från och med nu ska jag börja ta den tidigare på kvällen istället, och se om det går lättare att somna.
 
Kärleksförklaring till min inhalator: "And I can't breathe without you..." ;) (Ja, jag är på mitt drygaste humör ikväll.)
 
Efter besöket på sjukhuset, åkte vi och shoppade. Jag hade lite dåligt samvete över detta, men med tanke på hur många övertidstimmar jag har tillgodo så kunde jag nog faktiskt unna mig en ledig eftermiddag. Det blev lite kläder, leksaker (det blir man aldrig för gammal för), inredningsprylar - och en julgran! Och allt detta släpade vi sedan hem på buss och tåg och ännu en buss. Oj oj oj, det var en cirkus det...
 
 
Jag borde ha gått och lagt mig så fort jag kom hem. Jag är sjukt trött (det blev jag förresten redan för flera timmar sedan) men kunde förstås inte låta bli att starta upp datorn. Och så fick jag syn på detta...
 
 
JAAA!!! :D Tänka sig - den första nyheten som nådde mig imorse var att Obama sitter kvar som president, och den sista nyheten som når mig nu ikväll är att 15-årsgränsen för Breaking Dawn part 2 slås fast. Denna dag ramas verkligen in av glädjande besked! :thumbup:
 
Och nu är det hög tid för lilla Malin att gå och sova. Natti natti!

Kommentarer
Lillasyster

Godnatt och sov gott, sötunge! Tack för idag! <3 Kramas :)

2012-11-07 @ 22:06:21

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback