En bra födelsedagIdag har jag fått en fallskärmsblomma av mina arbetskamrater, skakat hand med en miljonär och blivit bjuden på fika/efterrätt inte mindre än fyra gånger. Helt okej födelsedag. :thumbup:

När det blev dags för förmiddagsfika på jobbet blev jag nervös. Jag tänkte att nu kommer de uppvakta mig. Men det gjorde de inte. Och inte på lunchen heller. Och jag kände en blandning av lättnad och nedstämdhet. Visste de inte om att jag fyllde år? Visste de om det men struntade i det? Hade de vetat om det men glömt bort det? :S Någon timme innan jag skulle gå hem kom två pensionärer (varav åtminstone en var miljonär) till kontoret för att hämta bokslut och träffa chefen och lite sånt där. Chefen verkade stirrig typ hela dagen inför detta, han hade klätt upp sig i kostym och var noga med att instruera om vilket fikabröd som skulle köpas inför detta kundmöte. Jag trodde bara det var chefen och kunderna som skulle fika, men vi andra skulle också vara med. Och när vi satt där runt bordet tillsammans med de rika pensionärerna - DÅ blev jag uppvaktad. Jag som varit rädd för att hamna i centrum tillsammans med kollegorna...men nu var det dessutom två viktiga kunder närvarande! Det var rätt uppstressande. Men jag log och var glad och trevlig. Och jag kände mig väldigt rörd.

På kvällen blev jag uppvaktad av familjen. Himla mysig avslutning på en bra födelsedag. :)


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback