Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg

Jag fick vara med på kundmötet sedan i alla fall. Chefen kom in i mitt rum och sa att jag skulle följa med. Och så fick jag sitta och förklara för kunden varför jag gjort de bokningar jag gjort. Det var både svårt och stressande, men chefen hjälpte mig och jag tror inte att kunden blev arg i alla fall. Men hon fattade inte alltid vad jag menade och jag visste inte riktigt hur jag skulle förtydliga (detta är liksom en kund som till och med har svårt att skilja mellan debet och kredit)...men det gick rätt hyfsat ändå. Hon fick kopior på mina bokföringsorder, så att hon kunde gå hem och studera dem.

Efteråt kände jag mig helt matt. Men då var det tack och lov inte så lång stund kvar av arbetsdagen, för jag hade en läkartid i Linköping vid 13-tiden...återbesök hos läkaren som opererade mig. Strax innan jag lämnade kontoret kom dock senaste nytt från Häxan från Karmanjaka. Hon fortsatte hävda att balansräkningen som inte balanserar visst balanserar. Jag börjar tro att hon kanske har rätt...eftersom hon är så jäkla ihärdig. Får undersöka det närmare imorgon. Nu är jag TRÖTT!!!


Kommentarer
Lillasyster

Oj vilken dag! Sen kommer jag traskande ;) kram

2012-05-15 @ 19:04:19
Michelle

Du är så duktig <3 det känns som att du är hur stark som helst!

2012-05-15 @ 23:34:23
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.se
The Worrying Kind

Lillasyster: Till råga på allt annat elände, menar du? ;) Nädå, det var jättemysigt att du kom hit. :) KramMichelle: Men tack! :D Vad gullig du är. Jag blir ju riktigt rörd... :) Kram

2012-05-16 @ 16:46:02
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback