Psykopatmagneten MalinDetta skrevs nu ikväll, av en kille jag skickat neutrala hi-how-are-you-doing-fine-thanks-and-you?-meddelanden med i ett par veckor. Jag har inte svarat på detta meddelande. Vad fan ska jag skriva liksom?! :bigeyes:

Det här är absolut inte första gången någon blir besatt av mig. Så man kan ju tycka att jag borde lärt mig hantera det vid det här laget...men, nej. Jag blir helt stirrig. Riktigt rädd, faktiskt.

Och jag börjar undra - vad är det för FEL på mig?! Varför varför VARFÖR drar jag till mig såna här människor? Det är som om jag hade en psykopatmagnet inom mig... Kombinerat med en killmagnet. För av någon anledning drar jag ju även till mig killar. Och när jag har riktigt mycket otur (som ikväll) samverkar de båda magneterna och drar till sig psykopatkillar...

Åååh, jag vill inte! Låt mig vara ifred, för helvete! :(


Kommentarer
Emma

Jag är med om precis samma sak väldigt ofta och det är jättejobbigt, speciellt eftersom jag också har social fobi. De här killarna kanske märker att man är osäker på något sätt och tror därför att de lättare ska få en att göra som de vill.

2012-05-29 @ 10:28:20

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback