Läggdags för Modell-Malin

Jag känner att min blogg har blivit lite väl emo idag. Bäst att jag inte skriver så mycket mer nu, utan går och lägger mig istället. :tired:

Har ägnat kvällen åt att redigera modellbilder från förra sommaren. Det skulle vara kul med en photo shoot snart igen...om vi nu bortser från trista faktum som att jag inte har tid samt att min vänstra fot pryds av ett fult ärr och fortfarande är för öm för att få plats i någorlunda snygga skor... Så det lär väl dröja innan det blir av. Får nöja mig med förra årets bilder så länge...

Foto: Ninemile
Modell & Redigering: The Worrying Kind

Kommentarer
Michelle

Fina foto! Jag gillar de med hatten och när du sitter på något galler, mest :DDet jag egentligen skulle skriva var att det är man väl inte kan må bra alltid! Klart att man måste få lov att skriva av sig! Läsarna väljer ju själv att läsa.Kram till dig!

2012-05-19 @ 11:40:14
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.se
The Worrying Kind

Michelle: Tack så mycket! :D Och jovisst, så är det ju...men jag känner mig ändå lite dum när jag bara gnäller, trots att det finns så mycket i tillvaron som känns bra just nu. Kramar till dig med!

2012-05-19 @ 11:45:07
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback