Och så kom kvällen

Har lyckats pressa ur mig två sidor litteraturanalys idag. Det tycker jag är himla duktigt faktiskt. :thumbup: Speciellt med tanke på att jag har ägnat onödigt mycket tid åt att nörda första säsongen av Robin Hood och att oroa mig inför morgondagen.Nu ska jag gå och duscha med hutlöst dyra specialtvålen (som enligt bipacksedeln absolut inte får komma i  kontakt med ryggmärgshinna eller hjärnan - hur fan man nu skulle kunna lyckas med det) och bädda rent i sängen (för det måste man tydligen också göra enligt bipacksedeln).


Skriva-analys-om-deppiga-böcker-bakgrundsmusik.

Kommentarer
Kristin

Har precis hittat din blogg, och tänkte jag skulle säga hej.. Hej! :)

Jag har också social fobi (och lite annat skit), plus att jag bor i Norrköping faktiskt :) (Oroa dig inte, jag ska inte hoppa på dig om jag ser dig på stan eller nåt - tänker det är bäst att jag skriver det, för det är något jag skulle oroa mig över, haha!)Ser fram emot att följa din blogg! :)

2012-03-19 @ 18:52:21
The Worrying Kind

Kristin: Hej på dig! :) Vad trevligt att du har hittat hit. Inte fullt så trevligt att du också har social fobi, men kul att du bor här i stan. :) Du får gärna skriva här och tala om ifall du har sett mig någon gång. :P Kramar

2012-03-20 @ 08:18:47
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback