Nyheter från sjukhemmet

Idag bestod min frukost av två glas mjölk - och tio tabletter! :O Har aldrig ätit så många piller på en gång förut. Var lite orolig för eventuell cocktaileffekt, men det gick bra.

Igår slutade kissen äntligen att vara rädd för mina kryckor - och började betrakta dem som sina nya leksaker istället. :P

Det har börjat klia som satan under gipset. Det är TORTYR!!! :bigeyes:

Om en vecka förväntas jag inställa mig på en högskola 40 mil härifrån för introduktionsmöte inför magisteruppsatsskrivandet. Jag har mejlat till kursansvarig och förklarat att det kanske inte är riktigt genomförbart som läget ser ut nu. Hoppas att han är förstående. Annars får jag väl skjuta upp magisterexamen ännu ett år - kanske för alltid. :S

I förmiddags postade syrran mitt läkarintyg till Förskingringskassan. Några timmar senare fick jag ett brev från nämnda myndighet, innehållande en blankett som jag förväntas skicka in till dem - och skicka med läkarintyget som en bilaga. Jag får psykbryt. Kan de inte informera om sådant i förväg?! :mad: Hoppas verkligen att de godtar att papperen kommer i två olika kuvert.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback