For fuck's sake, I have no money!!!

Rospacket har kommit till stan. Och då syftar jag faktiskt inte på sossarna (de fanns redan här), utan på fejktiggare som går runt på stan och delar ut rosor och säger "please, need money for my brother's surgery / my sick mother / my hungry baby, please, please". Åh, jag hatar dem!!! :mad:

Har inte stött på någon sådan sedan Europride i Stockholm 2008. Så jag blev helt paff när en vänlig man hejdade mig på väg hem från jobbet förut. Trodde att det var en turist som ville ha vägbeskrivning (eftersom han pratade engelska). Men så räckte han fram en ros. Och dum som jag är tog jag emot den. Och sedan var det färdigt! "Please, please, it's for baby, please, need the money..." Jag försökte ge tillbaka rosen, jag sa att jag "don't have any money" (för det har jag fan inte), men han bara gick på med sitt "please, please" och pekade på barnvagnen och till slut fick jag trycka tillbaka rosen i handen på honom och skynda därifrån.

Nästa rostiggare jag mötte fick ett stort "NO!!!" i ansiktet innan jag smet in på apoteket och köpte hutlöst dyr specialtvål (so now I REALLY don't have any money) som jag måste tvätta mig med innan operationen. Den tredje rostiggaren lyckades jag undvika genom att gå i en vid cirkel runt. Sedan lämnade jag stans största shoppinggata och kunde gå resten av vägen hem utan att bli ofredad.

Kanske är jag grym och okänslig. Men om man nu är så jävla fattig som de påstår att de är, så går man väl för fan inte och köper ett helt fång rosor heller! Dessutom såg de hela och rena och i övrigt välmående ut. Modekläder, flashig barnvagn och så vidare. Så jag tror inte ett skit på deras "please, please".


Kommentarer
Lillasyster

Hahahaha bästa bilden!

2012-03-16 @ 17:16:41

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback