Familjeråd

Ååååh, lycka!! Jag fick vara med på personalmötet imorse! :D

Ända fram till typ några minuter innan var jag övertygad om att jag inte skulle få vara med. När information och material och liknande gick ut igår så fick alla utom jag ta del av det. Och förra personalmötet fick jag ju inte vara med på.

Men så imorse kom chefen in i mitt rum...
Han: Vi ska ha personalmöte nu.
Jag: Jaha?
Han: Och det tänkte jag att du kunde vara med på.
Jag: Jaha...eh, va?

Jag måste ha strålat som en sol när jag svävade bort till konferensrummet. Och sedan satt jag som på nålar och var skitnervös, för när chefen gick igenom dagordningen muttrade han någonting om "Malins praktik". Och jag tänkte att han antingen skulle säga att jag får börja jobba på företaget - eller också att jag inte får det. :bigeyes: Och jag tryckte in naglarna i handflatorna för att ha det att fokusera på, ifall det nu skulle bli ett negativt besked. Jag vill verkligen inte få ångest och börja gråta inför alla kollegorna!

Men jag behövde inte oroa mig. När vi kom till punkten "Malins praktik" sa han bara att min praktik blivit förlängd till slutet av april, att jag ska opereras snart och vara borta i två veckor samt att "vi får se vad vi kan hitta på sen".

Inte direkt raka rör, men jag känner mig ändå oerhört lättad. Det är ju inte ett definitivt nej. Det är till och med lite hoppfullt. :)

Det kommer garanterat gå lättare att jobba idag än igår. :thumbup:

Kommentarer
Lillasyster

Yay! :)

2012-03-15 @ 12:23:04

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback