En kväll med Zelda

Jag skulle egentligen ha träffat min stödperson idag, men jag ställde in för jag tyckte inte att jag hade tid. Vi ska träffas nästa vecka istället, när jag kommer vara sjukskriven och gå (eller sitta/ligga snarare) hemma hela dagarna.

Istället har jag ägnat kvällen åt att analysera min favoritserie Zelda av Lina Neidestam. Himla trevlig sysselsättning! :DSå nu har jag bara en uppgift kvar inom den här delkursen i litteraturvetenskap. :thumbup: På den senaste uppgiften blev jag dock bara godkänd, så jag måste ligga i som fan nu så att jag får VG på sista uppgiften annars får jag inte VG på kursen... :bigeyes: Åh, denna jäkla prestationsångest! Min ständiga följeslagare.

Men det får bli imorgon efter jobbet. Nu tänker jag gå och lägga mig. Sömntablett i magen, spinnande katt under täcket och kanske något kapitel icke-analyskrävande nöjesläsning. Godnatt!

Kommentarer
Lillasyster

Vinterpäls :D aaaaw, gums, kom och kramas <3

2012-03-14 @ 11:46:42

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback