Stjärntanken vs. Kärlekstanken

Under förra årets Norrköping Pride var jag och lyssnade på en föreläsning av Cajsa Tengblad. Efter föreläsningen köpte både syrran och jag varsitt exemplar av hennes bok Självbild...
 
 
Men som typ alla andra självhjälpsböcker jag samlat på mig genom åren, har den mest stått och samlat damm i bokhyllan. Fram tills nu. Nu har jag äntligen läst den. Och den var jättebra! :thumbup:
 
Det stod väldigt många kloka saker i boken, men det var framför allt en sak som jag kommer att ta med mig. Att jag måste skilja mellan vad jag GÖR och vad jag ÄR. Jag lider ju som bekant av Duktig Flicka-syndromet och har alltid mätt mitt värde genom mina prestationer. Främst genom mina betyg. Jag måste komma ihåg att jag ÄR bra även om inte alltid det jag GÖR är så himla bra. Svårt, men jag ska försöka.
 
En sak som gör att jag drar mig för att läsa självhjälpsböcker är alla dessa övningsuppgifter som kommer med på köpet. Jag gillar verkligen inte att göra den här typen av övningsuppgifter. :S Ändå bestämde jag mig för att försöka med dem i Självbild. Jag gjorde en av de första, sedan läste jag bara. :P
 
"Rita ett enkelt självporträtt i mitten av ett A4-papper. Runt omkring figuren skriver du så många ord som möjligt som passar in på dig som person. Exempel: lillasyster, Stockholmare, glad, godisälskare, idrottsfantast, AIKare, gitarrist med mera."
 
Jag trodde att det skulle bli en enkel streckgumma med ett tiotal ord runt omkring. Det blev det inte...
 
 
Tänk att det finns så mycket att säga om mig! :O Det trodde jag inte. Och tänk att jag ritar mitt självporträtt med uppåtvända mungipor. :D Jag blev riktigt förvånad när jag insåg att jag hade gjort det. Men ja...jag mår ju faktiskt riktigt bra just nu. :thumbup:

Kommentarer
Lillasyster

Du missade "gullunge" <3

Svar: :) <3
The Worrying Kind

2012-06-21 @ 11:02:07

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback