Skräckblandad förtjusning

Igår gick en kollega och jag igenom en av hans kunder som jag ska ta över. Det verkar vara ett rätt krångligt företag och massor att tänka på i bokföringen - och dessutom är ägaren Internet-fientlig och föredrar att man kontaktar honom via telefon. :bigeyes: Aaaah, skrik och panik!!!
 
Men det känns faktiskt lite spännande också. Skräckblandad förtjusning, kan man säga. Det kommer att bli en intressant måndag...
 
Precis, måndag. För imorgon är det ju midsommarafton, och chefen insisterade på att jag skulle ta ledigt även idag. När han berättade det för mig, förra veckan, fick jag lite lätt panik. Jag tänkte att "herregud, jobbar jag för mycket, är jag överflödig, behövs jag inte på kontoret längre?!" och en massa andra skräckslagna tankar. Mina chanser till fortsatt anställning tycktes krympa inför mina ögon och förtvivlan var inte långt borta. :(
 
Och några dagar senare erbjuder han mig tillsvidareanställning! :D
 
Så...jag antar att han menade vad han sa, att han behöver komma ifatt lite med revisionerna samt att det kunde vara skönt för mig med lite extra ledighet. :)
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback