Blod, blod, blod

Jahapp. Så var söndagsångesten ett faktum. :S Och jag har inga fler True Blood-avsnitt att dämpa den med (jag såg slutet av tredje säsongen tidigare idag och har ännu inte hunnit införskaffa fjärde säsongen).
 
Det kanske är lika bra förresten - jag börjar nog bli lite väl vampyrskadad. På hemvägen från gårdagens hemliga utflykt passade vi på att handla lite, och när jag bland affärens sommaraktivitetssaker fick syn på ett par sådana där pinnar som sitter i början och slutet av en krocketbana var min första tanke att "de där kan man döda vampyrer med".
 
Och när jag bättrade på min röda slinga i luggen förut och skulle skölja ur och det blev rött i hela badkaret, började jag genast tänka på blodiga badrumsscener i stil med klippet nedan...
 
 
Så...det kanske är bäst att jag låter bli vampyrfiktionen ett tag. Jag har hur som helst beställt samtliga säsonger av en annan teveserie, som jag aldrig hade hört talas om tidigare men som verkar väldigt...eh...fascinerande, utifrån de YouTube-klipp jag råkat ramla över. ;) Så nästa söndag kommer det nog gå lite lättare att hålla ångesten borta.
 
Åh, nu har jag fått veta att syrran är på väg hit, så det kanske blir en rätt trevlig avslutning även på denna söndag. :) Men till natten blir det sömntablett. Garanterat.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback