Tiden är vår vän

Ja, jag  fortfarande vaken. Otroligt, men sant. Jag gick verkligen och lade mig förut, men så blev jag hungrig och så tänkte jag på att jag inte har så många matlådor kvar i frysen...så jag gick upp och lagade mat. :P
 
Det är verkligen skillnad på min sinnesstämning nu och för tolv timmar sedan. Jag känner mig riktigt...tillfreds, vet jag inte, men nöjd i alla fall. Och medan jag stod och kokade pasta kom jag att tänka på en låt jag inte lyssnat på på evigheter...
 
Jag är tveksam till om herr Ledin tänker lika mycket i metaforer som jag gör (det finns väl förresten INGEN som tänker lika mycket i metaforer som jag gör), men jag tror inte alls att den här låten enbart handlar om årstidsväxlingar...för mig handlar den om vägen ut ur depressioner och andra själsliga mörker.

Kommentarer
Lillasyster

Det är nog dubbelriktad eller vad det heter, när det finns flera budskap parallellt? :) Dina metaforer är bra, gums, det berikar dina texter, särskilt som du ofta kommer på egna :)

Svar: Det tror jag också. :) Tack gullunge! :D
The Worrying Kind

2012-07-26 @ 10:40:34

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback