Malin i balans

Igår kväll tände jag doftljus, satte "Ours" med Taylor på repeat och lade mig på kökssoffan för att titta på regnet och blixtarna. Det var rätt avkopplande faktiskt. :)
 
Och när jag vaknade imorse kände jag mig helt harmonisk. Jag drömde nämligen om Lyckopillret inatt, och då kan man ju inte gärna vakna med ångest. :) Han har en sådan lugnande effekt på mig, det har han haft ända sedan jag var 14 år och träffade honom för första gången. Jag fattar inte hur det fungerar - men ATT det fungerar är ett mycket behagligt faktum. :thumbup:
 
Förmiddagen har avlöpt bra på jobbet. Inga arga kunder, ingen ångest. Förrän jag bad en kollega om hjälp förut och hon lät lite irriterad när hon sa att hon inte hade tid. Då började ångestmolnen täcka den innan så klarblå himlen. :bigeyes: Men hon var väl stressad, antar jag. Hon har lovat att hjälpa mig efter lunchen i alla fall. Förhoppningsvis är hon lite gladare efter att hon fått lite mat i sig.
 

Kommentarer
Lillasyster

Mmm, är man hungrig/stressad/trött/jävligt kissnödig så brukar man ju inte vara så jättetrevlig :P

Tycker det lät kalasmysigt med ljusen - och drömmen :) <3

2012-07-10 @ 15:42:03

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback