Lyckta dörrar

En vacker flicka ringde på min dörr förut. :blush: Jag vet inte vad hon ville, för jag vågade inte öppna. :S Jag stod en stund och såg på henne genom tittögat, sedan tassade jag tillbaka ut i köket och fortsatte med disken.
 
Min kvalificerade gissning är att hon behövde hjälp med att bära möbler. För efter en liten stund hörde jag röster ute i trapphuset, och genom tittögat (som jag förstås genast rusade tillbaka till) såg jag den vackra flickan och några andra komma nerför trappan bärande på soffkuddar och en del annat.
 
Jahapp. Där gick jag miste om chansen att lära känna henne (eller åtminstone få veta vad hon heter och ge henne en hjälpande hand). Där förlorade jag ett potentiellt rykte som Hjälpsam Granne. Jag förblir den tjuriga enstöringen som barrikaderar sig i sin lägenhet. Fan.

Kommentarer
Lillasyster

Så illa behöver det inte vara. Hon kan ju tro att du inte var hemma eller att du var upptagen med något, låg i badet t.ex. Se det positivt, gums - du har fått en söt granne så du får nog tillfälle att hälsa på henne någon annan gång :)

2012-07-17 @ 21:33:52

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback