Love

Åh, jag har skrivit ikväll! :D På en roman jag inte har rört sedan slutet av april. :O Jag fattar inte hur det har kunnat gå så lång tid, men nu har vi i alla fall börjat hitta tillbaka till varandra. Efter all inspiration jag fått genom mitt Queer as Folk-tittande kunde jag helt enkelt inte låta bli att ta upp det här fina gamla projektet igen. ;)
 
Jag är rätt kass på att sammanfatta vad mina romanprojekt "handlar om", men Taylor sammanfattar just den här romanen väldigt bra i videon ovan...om man byter ut den blonda tjejen mot en kille alltså. ;)
 
Jag måste säga att jag skriver ovanligt mycket om kärlek, för att vara en person som inte tror på kärleken. :P När jag var yngre skrev jag mest om mördare, pirater, monster, tjuvar och andra hemskheter. Nu skriver jag mest om relationer. När jag var liten trodde jag på happily-ever-after, men det gör jag inte nu. Kan någon få denna ekvation att gå ihop? :question:

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback