Lilla Malin i stora världen

Idag har det varit seriöst värre. Möte i konferensrummet med chefen, en kund och en advokat. Tre gubbar - och så lilla jag. :P Jag var skitnervös och satt som på nålar och försökte komma med vettiga inlägg i bokföringsdiskussionen vilket inte var så lätt eftersom jag inte kan tänka när jag hamnar i centrum för uppmärksamheten. :S Men jag överlevde och jag tror inte att jag gjorde bort mig alltför mycket.
 
Kollegan som slutade innan midsommar kom och hälsade på idag. Alla andra sprang fram och levererade översvallande välkomsthälsningar. Jag satt kvar i mitt arbetsrum och oroade mig för att chefens "hej, har du ångrat dig, vill du börja här igen?" var allvarligt menat och skulle göra mig ganska överflödig och väldigt arbetslös. :bigeyes: Men till slut insåg jag att det inte var så, och sedan kunde även jag känna mig helhjärtat glad över att se honom igen.
 
Jag kommer att ha två veckors semester i augusti. Chefen tvingade mig att gå med på det idag. Herregud, två veckor utan vettig schemalagd sysselsättning?! Det är ju som efter operationen i våras. Jag kommer bli galen och börja klättra på väggarna. :O Men chefen säger att jag behöver lite ledighet för att orka med hösten. Och han vet väl vad han pratar om, antar jag.
 
Jag måste komma ihåg att inte ta med någon matlåda imorgon. För chefen bjuder på lunch. På Löfstad slott, där jag firade midsommar. :thumbup: Fint värre.
 
Dessa ord trodde jag aldrig att jag någonsin skulle komma att yttra - men det kommer hit en kille och sover över nästa helg. Whaaat?! tänker ni nu. :question: Men det är inte så illa som det låter. Jag lovar.
 
Nu hinner jag inte skriva mer, för min stödperson kommer hit snart. :)

Kommentarer
Lillasyster

Löfstad?! Jävlar vad flott! Vad firar ni? *big eyes*

Hahaha och det låter ju inte lite suspekt, efter alla dina Queer As Folk-avsnitt, med herrbesök ;) Och värre blir det när jag tillägger: jag kommer också vara med! ;) hahahahahaha nu tror jag du fick nåt att tänka på, Stor-Germund :D

puss (ja, lillasyster är knäpp utan att ha nån diagnos)

Svar: Vi firar ingenting, åtminstone inte vad jag vet. Vi bara lyxar till det ändå såhär på fredagen. :-)
Åh, herregud...som att det inte lät nog illa!! ;-)

Puss (jag misstänker att lillasyster har kommit över några av storasysters tabletter)
The Worrying Kind

2012-07-05 @ 23:55:03
Fobisk

Tycker att det hela låter mycket spännande.. ;-)

2012-07-06 @ 13:44:59
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback