Kattögon

Kissens öga ser fortfarande hemskt ut. :( Jag har tagit saltlösning på tummen och smetat över ögat några gånger igår kväll, imorse och nu på eftermiddagen och kvällen. Vet inte om det gör någon nytta - egentligen ska man ju "spola ordentligt", men det är faktiskt att begära det omöjliga. Hon tvättar själv rätt duktigt, och det rinner ganska mycket från ögat...så jag hoppas att det kommer gå över snart, vad det nu är som är problemet. För ett veterinärbesök skulle nog göra mer skada än nytta - för alla inblandade parter...
 
På lördag skulle jag egentligen ha åkt till mormor och morfar, tillsammans med syrran och mamma och hennes karl. Men jag tror att jag stannar hemma. Som det är nu kan jag absolut inte vara borta från kissen så länge! :O Det är illa nog att jag var tvungen att gå till jobbet idag. Tänkte på henne hela tiden och oroade mig för henne och undrade hur det var med henne och längtade hem till henne. Tack och lov var syrran här några timmar och tittade till henne. :thumbup:
 
Som om det inte vore nog med min oro för kissen - på förmiddagen hade vi dessutom möte med en kund på jobbet. Chefen och jag och en annan kollega. Det var en väldigt misstänksam och snål ifrågasättande och ekonomisk kund och jag kände hur jag blev alldeles tom i huvudet inför hans storm av frågor och kritiska kommentarer. :bigeyes: Tack och lov styrde min kollega upp det hela riktigt bra, hon tappade aldrig fattningen utan kom hela tiden med de rätta svaren och kunde argumentera mycket väl för det hon sa. Själv satt jag där som en annan fågelholk, trots att jag pluggat på en del innan och dessutom hade stödanteckningar med mig. :S Till slut skickade chefen iväg mig för att kopiera papper istället.
 
Nu ikväll har min stödperson varit här. Och hon tyckte inte att kissens öga såg så hemskt ut som hon hade trott att det skulle göra. :thumbup: Kissen TITTAR ju faktiskt, hon kniper inte ihop ögat...så då kanske det inte är någon skada på hornhinnan? Det kanske "bara" är en inflammation eller något skräp som kommit in? Väl? Eller? Hoppas hoppas hoppas!
 
Något annat som känns hoppfullt är att jag ikväll fått lite upprättelse efter helgens nederlag i Mastermind. Jag tvingade min stackars stödperson att spela några omgångar med mig - och det gick skitbra...för mig alltså. ;)
 
En dag kvar att jobba innan det blir helg. Sedan kan jag terrorisera kissen med mina pipetter med saltlösning från morgon till kväll. Hm...jippi?
 
Avslutar dagen (och inlägget) med lite finstämd, lugnande, hoppingivande tröstmusik. För mig, för kissen...för alla andra som behöver det.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback