Ingen allsång för mig

Just nu befinner sig över 26 000 människor framför Sollidenscenen på Skansen i Stockholm. Fatta vad himla mycket folk! :bigeyes: Och mitt i detta enorma människohav befinner sig mamma och syrran.
 
Själva allsången slutade för typ tjugofem minuter sedan, nu är det Tomas Ledin-konsert (mammas stora idol). Vilken tur att jag jobbar, annars finns risken för att jag i ett svagt ögonblick och utan att tänka mig för riktigt ordentligt skulle ha tackat ja till att följa med (för det lät himla roligt när de berättade att de skulle dit).
 
Men att sitta X antal timmar omgiven av 26 000 människor och dessutom riskera att komma med i teve...det är inte riktigt my piece of cake. Men jag hoppas att mamma och syrran har det trevligt i alla fall. :)
 
Ögonblicksbild från kvällens Allsång på Skansen.

Kommentarer
Lillasyster

Oj, du har hunnit skriva många inlägg, sötissyster. Hoppas vi kan ses och kramas och prata snart <3

Vi satt i bussen nästan 4 timmar dit och sedan likadant hem, och så vaktade vi vår sittplats i skift i 9 timmar. Det stavas TRÄSMAK ;)

2012-07-25 @ 13:31:28
Gaymasen

Hehe ja det är lite folk det, speciellt om man har social fobi. :)

Och nja, jag lär ju inte äta fårhuvud någon mer gång iaf ^^

2012-07-25 @ 13:59:29
URL: http://gaymasen.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback