Det suspekta helginlägget

Puh. Nu är jag hemma igen. Har varit på 40-årskalas hela dagen idag...ända sedan tretiden inatt. ;) Åkte hemifrån igår kväll och tillbringade kvällen och en del av natten hos Ninemile. Och där tenderar det ju att hända en del suspekta saker... Igår fick jag till exempel se två riktiga haschplantor, hålla i typ världens största dildo, rulla upp Ninemiles hår på thailändska sugrör och sova tillsammans med Fabian Bengtsson (få inga lustiga idéer nu, det är hennes bolltäcke som heter så).
 
Är det bara jag som tycker att detta ser ut som ett troll?! Det är något mörkt man ser från Ninemiles balkong...och jag tycker verkligen att det ser ut som ett troll som sitter där borta och stirrar på mig.
 
Ninemile med håret fullt av thailändska sugrör. :P
 
Mitt i natten och regnet gav vi oss iväg, klädda i sjukhuskläder (jag i psyknattlinne och hon i trosor som gick typ upp till armhålorna, båda i vita strumpor som räckte ända upp på låren), och pyntade den nyblivna 40-åringens trädgård med över 140 stycken reklampennor (han samlar på dem), backade upp bilen fram till ytterdörren och drog igång mer eller mindre märkliga födelsedagsvisor på vrålhög volym på bilstereon...
 
 
Efter väl utfört arbete kraschlandade vi i varsin ände av vardagsrumssoffan och sov ända till åtta.
 
(Jag har inga bilder från nattens bravader eller dagens kalas ännu, men de kommer nog så småningom.)
 
Under de första timmarna av kalaset kände jag mig rätt nere. För man tog varken hänsyn till min svåra allergi (två påsar med jordnötter tömdes trots mina protester i en skål och ställdes fram) eller det faktum att jag är vegetarian sedan över åtta år tillbaka (jag fick äta grönsaker och mackor till middag). Jag blev både ledsen och förbannad och frustrerad. :( Men eftersom det inte ligger för mig att ställa till med någon scen, stod jag mest och hängde vid ytterdörren och andades frisk luft och spanade efter syrran som skulle komma någon gång mitt på dagen.
 
Det var öppet hus under eftermiddagen, så det kom massor av folk. Och det var ju förstås jättekul för födelsedagsbarnet och obehagligt för psykfallet. Så psykfallet gömde sig i gillestugan nere i källaren. Jag hittade en San Francisco-reseguide i bokhyllan, som jag lade mig på soffan och läste. Efter en stund letade syrran reda på mig och höll mig sällskap, och mamma kom ner med jämna mellanrum för att kolla läget, informera om att hon fixat undan jordnötterna samt leverera en banan för att jag skulle slippa vara hungrig. Min sinnesstämning steg väsentligt. :)
 
Och när allting kändes rätt okej, den värsta folkstormen hade dragit förbi och jag hade tagit mig upp från källaren - då ringde min mobil. Och det var Fobisk. Och jag blev så häpen (vi har aldrig pratat i telefon förut) att jag inte hann bli nervös innan jag tryckt på svarsknappen och smitit in i sovrummet för att få prata ifred. Vi pratade i typ sex och en halv minut och jag är så himla stolt över honom som vågade ringa och över mig själv som vågade svara. Fan, vad bra vi är! :thumbup:
 
Nu är det dags för mig att sova. Med eller utan Imovane. Troligen med. För imorgon måste jag reda ut härvan jag trasslade in mig i under fredagen. :S Och det ser jag INTE fram emot.

Kommentarer
fobisk

Visst är vi duktiga! Kändes bra att prata lite och jag växte när du sa att jag lät som Ola Salo :-) Kram!

2012-07-09 @ 11:04:22
Anonym

Dutti sejjen=) Du får jättegärna ompublicera bilderna senare......då chocken släppt över vad som släpats hit (los dildos):S och tillslaget e gjort=) Du hajjar antagligen varför:P jag duttar över bilder från kameran vilket år som helst...då ja orkar hasa in dom i datorn vill säga:S Fan borde finnas dropbox via systemkameran me:P Pusspårä mah löööve=)

2012-07-13 @ 07:42:44
URL: http://ninemile.blogg.se
9

Men malin.....?????? Du fick också ROSTBIFF!!!!
Potatissallad?????
Sen stod ju nötterna ute å de var bara en skål...liten;)

2012-07-18 @ 09:44:21

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback