Starta paniken!!

Jag har läst jobbannonsen ett par gånger nu. Men det hjälper inte, paniken håller ändå på att kväva mig. Varje gång.

Läs så förstår ni...Aaaaaahhh!!! :bigeyes: Hur fan kan någon ens komma på tanken att betrakta MIG som en lämplig kandidat för det här jobbet?! Drivande...många kontakter...global koordinering...kommunikativ...och en massa annat som inte stämmer in på mig...plus en-massa-flashiga-uttryck-jag-inte-ens-vet-vad-de-betyder.

Jag pratade med min moster för en stund sedan. Hon känner till företaget, och skrämde upp mig med ord som ÖPPET KONTORSLANDSKAP och FLERA TUSEN ANSTÄLLDA... Nu var det väl inte hennes mening att skrämma upp mig, men det gjorde hon lik förbannat. Liksom bemanningsföretagstjejen skrämde upp mig igår, med meddelandet om att tjänsten innbär regelbundna presentationer inför företagets ledningsgrupp... :|

Imorgon är det i alla fall dags för intervju. Tur att jag inte behöver vänta längre än så, jag är tillräckligt panikslagen och uppstressad som det är. Jag är rädd för att inte få jobbet (för då kommer jag känna mig misslyckad), och jag är rädd för ATT få det (för jag fattar verkligen inte hur jag ska klara av det).

(Jag skulle däremot gärna vilja arbeta med att redigera språket i företagets platsannonser...)

Kommentarer
Lillasyster

Hehe fråga om du får bli språkkoordinator istället ;) Krama <3

2012-02-08 @ 12:20:51

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback