Serotonin

Jag har länge funderat på vad jag skulle välja för motiv om jag någon gång skulle tatuera mig. Nu har jag funnit svaret...


Den kemiska strukturen för serotonin. (Foto: Discover Magazine)

Serotonin (eller bristen på serotonin snarare) har ju en väldigt stor påverkan på min tillvaro. Jag tar dagligen tabletter som hjälper till att balansera serotonin-nivån i hjärnan. Utan dem skulle jag troligen inte fungera så bra som jag gör. Serotonin är jätteviktigt!Jag tycker att det ska finnas en mening bakom tatueringar. Personligen skulle jag aldrig kunna välja ett motiv utan annan betydelse än att "det är fint". Men det här motivet säger verkligen någonting. Jag är inte störd, jag har en ämnesbrist. Psykisk ohälsa är inget man ska gömma undan och skämmas över, utan något man kan visa upp för omvärlden som ett konstverk på sin kropp. :thumbup:

Kommentarer
Gaymasen

Personliga och symboliska tatueringar är skitbra tycker jag. Kör på det. :)Och jo då nakentavlan med Madonna och SEX-boken hennes fick jag ha kvar. Så jag kompromissade att ha kvar det viktigaste. ;-)

2012-02-05 @ 11:51:56
URL: http://gaymasen.se
Lillasyster

Det är ju verkligen en fin betydelse med den :)

2012-02-05 @ 19:29:11

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback