Spec stämmer med belopp i huvudbok och årsredovisningÄnnu en arbetsvecka är till ända. Och även om jag är svintrött, så känns det ändå bra. Jag trivs. Jag utvecklas. Jag har hittat hem. :)

Ja, jag börjar faktiskt känna mig riktigt hemma. Idag var jag ensam på kontoret på lunchen, och då ringde det två gånger och jag svarade utan att tveka. Jag släppte till och med in en IT-gubbe som kom och ringde på dörren och visade honom vart han skulle, det kändes lite läskigt men det gick.

I början av praktikperioden såg jag till att klä mig riktigt propert. Jag försökte verkligen "se ut som en revisor". Det gör jag inte nu. ;) Idag har jag till exempel rödorange leggings, kort svart klänning, en tröja med emotryck och det största örhänge jag äger. Och så min röda slinga i håret och svarta stövlar med nitar på förstås. :P

Har även börjat Malin-anpassa mitt arbetsrum lite. I alla fall datorn...


Screenshot från min jobbdator.


Kommentarer
Anonym

Hej! Jag har läst din blogg ganska länge nu, kommer inte ihåg hur jag hitta hit dock, men ville iallafall bara säga att tycker det är så roligt att det går framåt för dig! Det ger mig lite hopp att det kanske kan det för mig med så småningom.

Och så undrar jag om du på något enkelt vis skulle vilja förklara hur man gör sin egen header/bakgrund till bloggen? :)

Ha det så bra!

2012-02-24 @ 20:29:43
The Worrying Kind

Anonym: Tack så jättemycket! :D Klart det kan gå framåt för dig, varför skulle det inte kunna det?! Ibland går det uppåt, ibland går det neråt...så funkar livets berg- och dalbana. :) Angående bloggdesign så kan jag tipsa om http://www.designadinblogg.se/ som varit till väldigt stor hjälp när jag byggt upp min design. Tror att han som driver den sidan kan förklara bättre än jag faktiskt. Lycka till! :)

2012-02-24 @ 21:42:28
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/
Lillasyster

Vilken fin kommentar :) Tycker du utvecklas jättemycket, gums! Jag hejar på dig :)

2012-02-25 @ 00:30:02

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback