Trams på hög nivå


Artikel i dagens NT.

Ledighetsreglerna var krångliga redan under min skoltid. Vilket gjorde att jag bad mamma sjukanmäla mig de gånger jag ville resa ner till Skåne. Mycket smidigare att bara ringa och säga "Malin är sjuk idag" än att hålla på och krångla med ansökningar hit och dit. :P Tur att mamma skötte det dock, för jag hade aldrig klarat av att ringa själv - när jag var 17 skulle jag ha föredragit att skolka och få ogiltig frånvaro än att lyfta den otäcka telefonluren. :S

Och efter resan lät hon mig stanna hemma från skolan en dag extra för att vila. ;)

Bortskämd? Kanske det. Men vad ska man göra då, när systemet är så jäkla stelbent. Kan ju tillägga att jag inte lärde mig mindre för det, mina betyg blev inte sämre och jag hade inga som helst problem med att komma in på högskolan. :)

Så låt för helsicke ungarna vara lediga när de behöver det!!!

Kommentarer
Lillasyster

Men shit vad fyrkantiga de är :O

2012-02-18 @ 14:22:25
The Worrying Kind

Lillasyster: "Det blir ogiltig frånvaro!" ;)

2012-02-18 @ 14:28:52
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/
Lillasyster

Ja! xD

2012-02-18 @ 15:49:45
Michelle

Jag läser till lärare och jag håller med dig. Jag tycker inte att vi lärare har med våra elever att göra mer än att vi finns tillgängliga på skolan för undervisning och stöttande i lärandet, sen om eleverna tar till vara på det eller inte är ju upp till dem själva.

2012-02-19 @ 00:00:44

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback