Samtal om samtal

Jag har varit hos psykologen idag. Vi pratade om allt möjligt och jag babblade på som bara den - jäklar, vilket ordflöde som kan komma ur min mun ibland! Fattar inte hur det går till. "Plötsligt händer det..." ;) Jag fick beröm för att jag börjat svara i telefon på jobbet. Dock har jag ju slutat med det nu (har inte gjort det sedan i tisdags, tror jag) eftersom jag är rädd för att det ska vara den ilskna kärringen som ringer... :S

Men nu har jag lovat psykologen att jag ska börja svara i telefon igen. Två gånger om dagen om det ringer på porttelefonen (för det är minst otäckt) och en gång om dagen för övriga samtal. Tror att jag kommer välja två portsamtal, åtminstone i början...får se om jag tuffar till mig och svarar på andra samtal också så småningom. :)

Imorgon ska jag på återbesök på Allergicentrum. Jag kanske är knäpp, men jag ser det faktiskt som en rätt trevlig liten utflykt. :P Funderar även på att gå på nördträff...men jag vet inte, det känns ju rätt läskigt. Får se om jag vågar mig dit eller inte. Förresten kanske jag inte orkar, efter att ha tillbringat förmiddagen på sjukhuset och eftermiddagen på jobbet. Förmodligen vill jag bara hem då (kan ju i alla fall skylla på det om modet skulle svika).

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback