Övningarnas dag

Idag har jag fått öva på småprat. Chefen kom in i mitt arbetsrum och satte sig och började prata konst. Jag blir alltid så himla stirrig och nervös när jag förväntas småprata, så det var riktigt nyttigt för mig. Tyckte att det gick ganska bra faktiskt. Eller i alla fall helt okej. :)


Tavlor av Bonnard, Munch, Monet och Zorn. (Den av Bonnard har jag förresten som färgplansch i mitt arbetsrum - det var så vi kom in på ämnet idag.)

Jag har även övat på mitt telefonsvarande. Jag svarade två gånger i porttelefonen och en gång på ett externt samtal idag. :thumbup: Det externa var från min psykolog, som ringde för att kolla om jag vågade svara. :P Det kom vi överens om (eller rättare sagt, hon övertalade mig till det) i måndags att hon skulle göra ett par gånger de närmaste veckorna.

Kommentarer
Michelle

Härligt!! Duktiga du! Jag får uppfattningen om att du utvecklas varje dag!

2012-02-17 @ 18:33:24
The Worrying Kind

Michelle: Tack så mycket! :D Ja, det känns faktiskt så. Eller, egentligen går det väl upp och ner (som vanligt). Bara att det går väldigt mycket upp just nu. :)

2012-02-17 @ 18:38:49
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/
Lillasyster

Härligt, gumman! Heja, heja! :D

2012-02-17 @ 22:52:37
Gaymasen

Men härligt! Snart kommer du ringa runt till alla likt en dåre. Nej skämt åsido men alla framsteg är bra framsteg. :))Och tack! Det är självklart för många. Men alla håller ju inte med. Flera i min släkt tycker det är fel att jag som homosexuell vill skaffa barn. De är väldigt supportande och accepterande över min läggning men finns en del som just tycker att det är fel. Komiskt nog. :)

2012-02-18 @ 12:44:10
URL: http://gaymasen.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback