Överväganden

Jag måste säga att jag är riktigt imponerad av mig själv. Nu har jag hittat tio (TIO!) sommarkurser jag kan tänka mig att läsa. Eller åtta då, för de två sista är mest en nödlösning. För pessimist som jag är inbillar jag mig att jag inte kommer komma in på någon av dem jag prioriterat högst...Jag trodde aldrig att jag skulle kunna hitta så här många intressanta sommarkurser i år, med tanke på att jag redan har läst de bästa kurserna. Men det som chockar mig ännu mer, är att jag faktiskt överväger att inte plugga alls i sommar (förutsatt att jag har ett jobb förstås). Jag som har pluggat konstant sedan augusti 2007. Jag som sagt att jag vill plugga until the day I die.

Jag överväger alltså nu att ta tio veckor ledigt från studierna. Det är en jäkligt skrämmande tanke. :bigeyes: Men samtidigt tror jag att det skulle vara skönt att få uppleva en sommar utan deadlines och vetenskapliga artiklar. Riktigt avkopplande. Eller så kommer jag bli helt knäckt av abstinens. :question:

Kommentarer
Lillasyster

Oj, så många du hittade. Två av dem sökte ju jag förra året ;) Hoppas du får jobb, gums, och om inte att du får plugga något intressant och få jobb senare. Puss <3

2012-02-25 @ 11:50:41

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback