Häxan fortsätter att sprida skräck

Innan lunch idag fick jag ett nytt uppdrag tilldelat mig. Reflekterade inte särskilt mycket över det, utan började kopiera underlag och lägga upp en ny årsakt. Det går på rutin numera, jag börjar bli riktigt duktig. :)

Men så plötsligt upptäckte jag något alldeles förskräckligt. Vem var det som upprättat detta bokslut, om inte Häxan från Karmanjaka?! :O Och då blev det förstås oro i Körsbärsdalen. Och jag hoppades innerligt att jag inte skulle hitta några fel i bokföringen som jag skulle bli tvungen att meddela henne. :bigeyes:Det var förstås en fåfäng förhoppning. För hittills har jag inte granskat en enda felfri årsredovisning. Det är alltid något som behöver rättas till. Så också den här gången. Det dröjde inte alltför länge innan jag upptäckte några poster som var felaktiga. Och då fick jag verkligen panik. Jag ville inte, ville inte, ville INTE att det skulle vara fel. Så jag kontrollräknade typ tusen gånger.

Men till slut fick jag ändå konstatera att det faktiskt var fel. Och jag blev tvungen att rödmarkera. Det kändes så himla läskigt! Och än är jag inte klar med granskningen, det kommer säkert att bli fler rödmarkeringar innan jag är färdig. :| Och sedan är det väl bara att vänta på Katlas vrålande entré...


Kommentarer
Lillasyster

I detta läge finns bara en sak att säga ;)http://www.youtube.com/watch?v=CHDAF427_xM

2012-02-23 @ 20:55:29

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback