Duktig Flicka-syndromet försvinner inte bara för att det är helg

Jag har varit jäkligt effektiv i helgen, om jag får säga det själv. :) Sedan jag slutade jobbet i fredags eftermiddag har jag handlat, dammsugit och torkat golven, städat badrummet, bytt sand i kattlådan, tvättat, skrivit och lämnat in två litteraturanalyser, lagat mat till fem matlådor, bakat paj, diskat...

Mamma sa åt mig att jag skulle se till att vila och ta det lite lugnt också. Och det har jag faktiskt gjort (hör och häpna). Nu har jag till exempel ägnat flera timmar åt att skriva på romanen och knarka Taylors nya låt (som för övrigt passade väldigt bra till det jag skrev)...Vad jag skrev om? Plantor, trädgårdsmästare och solen, fjärilslarver och fjärilar. :P Jag är medveten om att det låter som en handbok i trädgårdsskötsel, men det är det inte. Det är en roman om kärlek, krishantering och personlig utveckling. Det är bara det att jag är så barnsligt förtjust i metaforer och symbolik. :)


Romanens bildspråk.


Kommentarer
Lillasyster

Me like mucho mucho! :)

2012-02-19 @ 16:53:48

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback