Pengar, trygghet och litteratur

När jag skulle gå och handla i förmiddags stack chefen åt mig sitt bankkort. Det gjorde mig faktiskt riktigt rörd. Att han litar så mycket på mig att han släpper ut mig på stan med sitt bankkort - och koden till det. :)
 
 
Överlag har den här dagen varit mycket bättre än gårdagen. :thumbup: Även idag kom chefen och kallade på mig när han hade besök. Men idag var det inte bara mig han kallade. Och besökaren (eller besökarna - de var ju två) utgjorde inget hot mot min position i Körsbärsdalen. Det var två försäljare, som demonstrerade olika supertejpsorter och specialplastfickor och andra revolutionerande uppfinningar som det är helt otroligt att vi klarat oss utan ända fram till nu...typ. ;) Det var rätt underhållande faktiskt. Och försäljarna var jättetrevliga och tillmötesgående (det är väl förresten en förutsättning i det yrket) och produkterna de visade upp var ganska fascinerande, så det var riktigt roligt.
 
 
Efter jobbet fick jag besök av Livrädd. Jag gav henne nybakad svartvinbärspaj samt en kasse med extremt försenade födelsedagspresenter. :P När hon skulle gå till bussen passade jag på att gå till biblioteket. Jag har tänkt gå dit i flera dagar nu, men det har liksom inte blivit av.
 
När jag var därinne hände något sjukt - jag vågade inte gå därifrån. :O Jag irrade runt mellan hyllorna, slet åt mig böcker (samtliga om psykisk ohälsa i allmänhet och social fobi i synnerhet) och läste någon sida innan jag ställde tillbaka dem igen, undvek bibliotekarierna och de andra besökarna, försökte övertyga mig själv om att jag vågade gå till lånedisken och be om boken jag reserverat (eller åtminstone ta mig till utgången och skynda hem till trygghetsgrottan). Det är något jag gjort ungefär en miljon gånger, så jag fattar inte varför det var så himla svårt idag. :question: Till slut gick det i alla fall (uppenbarligen, jag är ju hemma nu).

Nu har jag bytt om till nattlinne och sitter med fötterna i fotbad. :thumbup: Snart läggdags...troligtvis med en Imovane.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback