If this was a movie...

Jag gick på stan en stund idag på eftermiddagen. Hade med mig en lista på saker jag behövde/ville/borde köpa...men jag fylldes av obehagskänslor (stickningar, rastlöshet, overklighet och så vidare), köpte bara en av sakerna på listan och skyndade sedan hem till syrran och tittade på Hitta Nemo och åt glass istället.
 
 
Den förlorade brodern har sträckt ut handen. :) Det kunde ha blivit The Big Reunion idag...men jag avböjde. Jag velade fram och tillbaka, men bestämde mig för att skjuta upp det lite till. Kanske imorgon? Eller någon annan dag. Jag tror att jag vill, men jag är rädd. Hur kommer det att bli? Kommer vi kunna hitta tillbaka till det vi hade förut, eller kommer vi bara göra varandra illa igen? :bigeyes: (Detta är bara en i raden av personer jag stängt ute ur mitt liv för att slippa bli sårad...det är väl någon slags försvarsmekanism jag har...den skyddar mig, men samtidigt isolerar den mig...kanske är den inte så bra, kanske borde jag försöka sluta med den, jag vet inte...)
 
The battle's in your hands now / But I would lay my armor down / If you said you'd rather love than fight...
 
Nu ikväll hade jag tänkt gå på utomhusbio och se Dirty Dancing. Men jag är trött, det regnar och jag har ingen att gå med. Jag älskar verkligen den filmen, men jag kan den utantill och har den på dvd...så jag känner mig inte alltför manad att ge mig ut ikväll. Jag kryper ner i sängen och läser en bok om melankolins historia istället (det kanske inte låter så upplyftande, men den är väldigt intressant - recension kommer senare).

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback