Helsjukt

Tidspessimist som jag är var jag på plats på vårdcentralen en halvtimme innan jag hade läkartid. :P Och SJ-wannabes som sjukvården är så fick jag inte komma in till läkaren förrän cirka 10-15 minuter efter utsatt tid. Hm...det blev alltså väldigt lång vånda för mig. :S
 
Satt i väntrummet tillsammans med ett helt gäng halvdöva gamlingar (jag tror inte att det undgick någon på hela våningsplanet vad de pratade om) och bläddrade i patetiska skvallertidningar (jag lärde mig en massa saker om hovet, men förmodligen var cirka 90 % ren bullshit) och tittade på klockan var och varannan minut och sneglade på läkarna som gick förbi i korridoren och funderade över vem av dem jag ville eller inte ville att det skulle vara som jag skulle träffa.
 
I väntrummet fann jag även lappar om nätbaserad KBT-behandling mot sömnsvårigheter. Och jag blev superentusiastisk - i typ två sekunder. Sedan insåg jag att det var samma jävlar som avbröt min senaste KBT-behandling mot social fobi innan den ens hunnit börja. Och då lade jag ilsket tillbaka lappen där jag hittat den. :mad:
 
När jag väl fick komma in till läkaren frågade han vad han kunde hjälpa mig med. Och jag sa att jag förmodligen har borrelia. Och han frågade om fästingar och mediciner och allergier och så undersökte han det röda märket (jag var nervös som fan och pladdrade på med värsta stamningen - jag hatar verkligen att klä av mig inför folk!) och skrev ut lite penicillin - and that was it. Jag var ute igen efter typ två minuter.
 
Yay. Tur att jag har frikort. Annars skulle det ha känts rätt surt, att slänga bort flera hundra på typ ingenting. :O
 
Nu ska jag gå till apoteket och hämta ut penicillin.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback