Fågelattack!

Jag vet inte om det var det lugnande ametistarmbandet som gjorde det, eller om det var luftombytet och fridfullheten som semestern förde med sig...men igår morse satte jag mig upp emot Ångestmonstrets befallningar. :thumbup:
 
Syrran och jag intog vår sista hotellfrukost utomhus, invid kajen. Där vimlade det förstås av fiskmåsar, och vi tyckte att det var riktigt trevligt - tills en av dem störtdök mot ett bord i närheten och nappade åt sig en skinkskiva. :O
 
Strax därefter kom det ut en kvinna från hotellet, bärande på en kaffekopp och ännu en tallrik. Hon stannade upp och såg sig förvirrat omkring, jag kunde riktigt se vad hon tänkte - "Tog jag inte en skinkskiva förut, vart har den tagit vägen?" och jag borde förstås ha sagt något. Men jag lydde Ångestmonstret, jag lade mig inte i utan satt alldeles stilla och tyst och betraktade den här kvinnan när hon vände tillbaka in i matsalen för att hämta mer skinka.
 
Då återvände fiskmåsen. Den gjorde ännu en störtdykning mot hennes bord, men den här gången nöjde den sig inte med att nappa åt sig något i farten - den satte sig och började glufsa i sig av hennes mat. :O Först satt jag bara och gapade - sedan reste jag mig och jagade bort fågeln.
 
När kvinnan kom tillbaka ut igen, med en tallrik med skinka och lite annat, kom en receptionist utrusande och förklarade vad "the seagulls" hade gjort och tog med sig tallriken tillbaka in "because you never now what they have" och kvinnan såg mer eller mindre förtvivlad ut och sa för sig själv att "what am I gonna do"... :question:
 
Och det var då jag trotsade Ångestmonstret. Jag reste mig från min plats, gick fram till henne och sa att "I can sit here while you go and get"... Så den socialfobiska vegetarianen Malin satt alltså vid en främmande kvinnas bord och vaktade en skinkskiva medan hon ännu en gång försvann in i matsalen för att hämta ny mat. Hon blev jättetacksam och jag kände mig fruktansvärt stolt över mig själv (även om jag skämdes lite för att jag inte reagerat direkt, efter den första fågelattacken).
 
 Tjuvaktiga varelser. (Foto: FreeDigitalPhotos.net)

Kommentarer
Gaymasen

Sv: Hahaha ja du ser! Nu kommer du alltid minnas Skövde som "stället Gaymasen bodde på", då vi snart flyttar därifrån. ^^

2012-08-06 @ 15:20:25
URL: http://gaymasen.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback