Borrelia?!

Okej. Det tog alltså en och en halv vecka för mig att lyfta telefonen och ringa till vårdcentralen angående mitt mystiska röda märke. Och om inte mamma igår hade tvingat mig att lova att ringa idag, så skulle jag väl inte ha gjort det överhuvudtaget. :S
 
Märket är inte varmt längre, och inte lika rött. Men det gör fortfarande ont. Och det har börjat klia. Och det blir större och större för varje dag. :bigeyes: Nu täcker det hela skinkan, går ner en bit på låret, och på insidan av låret, upp i ljumsken...inom en snar framtid riskerar väl hela jag att vara täckt av det där röda. :O
 
Jag ringde till vårdcentralen imorse. Efter en del knappande meddelade en automatisk röst att jag skulle bli uppringd en och en halv timme senare. Gaaaah!! Som om jag inte hade tillräckligt svårt att fokusera på jobbet idag.
 
När det väl ringde en kvinna började jag läsa innantill från ett papper jag passat på att sammanställa under väntetiden. Hon tyckte nog att det var rätt tråkigt, för hon avbröt mig och sa att jag förmodligen har borrelia och att jag ska få träffa en läkare redan idag och antagligen få penicillin.
 
Så om några timmar ska jag dra upp kjolen inför en främmande karl. Det ser jag INTE fram emot. :bigeyes:

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback