Bekräftelse på liv och död

Ojsan, jag har visst inte bloggat sedan i fredags. Fy på mig! :O

Eller kanske inte. För jag har inte riktigt haft något att skriva om. Jag har mest bara tagit det lugnt och umgåtts med syrran. :) Plöjt igenom andra säsongen av Robin Hood (och blivit påmind om varför jag bojkottade tredje säsongen och fortfarande inte har sett ett endaste avsnitt av den*) och färgat håret och pluggat.

Och det kanske inte är så jättespännande att läsa långa inlägg om.

För ett tag sedan hade jag en mardröm, där en av mina läsare kom hem till mig och skällde på mig för att min blogg blivit så jävla ointressant på sista tiden. :bigeyes: Helt stört, men jag antar att det kan kopplas till mitt ändlösa bekräftelsebehov och min ständiga rädsla för att bli övergiven (och förmodligen har jag tillbringat alldeles för mycket tid i terapi eftersom jag analyserar på det här viset).

Jag blev väldigt glad av grattis-kommentarerna till anställningsbeskedet - tack ännu en gång, alla fina! - och när vi ändå är inne på det här med mitt bekräftelsebehov så vill jag lyfta fram en specifik kommentar...Den här kommentaren gjorde mig så himla LÄTTAD. :thumbup: För ibland känns det som om jag bara babblar på och skriver en massa skit som ingen annan än jag själv tycker är intressant att läsa. Så det känns skönt att få indikationer på motsatsen. Tack, Lovisa! :)

Nu är det hög tid för mig att gå och lägga mig. Måste se till att få tillräckligt med sömn, om jag ska orka med påsbolagets kvitton som ligger och väntar på mig på kontoret... :|

Godnatt! :tired:

* Anledningen till att jag VÄGRAR titta på tredje säsongen av Robin Hood framgår av klippet nedan. Det är från sista avsnittet av andra säsongen. Jag vet att det är spoilervarning, men jag måste bara få säga det...LADY MARIAN DÖR!!! Så gör man för helvete inte. Så...bojkott av tredje säsongen.

Buhuuu... ;(

Kommentarer
Lillasyster

Tack för en mysig helg, gullesyster <3Det är klart att din blogg inte är ointressant, gums. Och du hjälper ju människor genom den :)

2012-04-22 @ 21:59:13
Emma

Jag håller med Lovisa! :)

2012-04-22 @ 22:27:37
Lovisa Berglind

Åh! Jag får lite glädjetårar i ögonen nu! Blir så glad över att just min kommentar gjorde dig så glad :) Det får mig att känna mig bra också ju :)

Tack!

2012-04-23 @ 00:44:39
URL: http://apieceofapoetrymind.blogspot.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback