Min framtid avgörs på torsdag

Knappt hade jag postat förra inlägget, när jag upptäckte att jag fått mejl från min handläggare på Arbetsförmedlingen......och sedan kunde jag inte fokusera på någonting. Alls.

Jag hade ju sett i kalendern på intranätet att det är personalmöte på torsdag. En och en halv timme långt kommer det vara. Men att det var mig och min framtid i företaget som de tänkte sitta och prata om - det hade jag inte riktigt väntat mig. Eller, det hade jag väl kanske lite...så fort det är personalmöte så tror jag ju att det ska handla om mig (eftersom jag av någon anledning alltid tror att världen kretsar kring mig)...men att verkligen få bekräftat att nästa möte faktiskt KOMMER att handla om mig, att det är på riktigt och inte bara något jag inbillar mig - det är något helt annat det.

Jag är skitnervös. Fattar inte hur jag ska kunna klara av att jobba under de kommande dagarna. Och om torsdagens möte leder till ett stort fett NEJ - då blir jag fan helt knäckt. Och hur jag ska gå i land med sista veckans praktik i det tillståndet, det kan jag inte ens föreställa mig.

Ja ja...den som lever får se. Hoppet är det sista som lämnar människan. Och det har inte lämnat mig riktigt än.

Kommentarer
Fobisk

Det är ju fantastiska nyheter! Tänk om du kunde få bli anställd där!Om det sedan skulle bli ett nej så verkar det ju faktiskt vara ekonomin som stoppar - inte att de på något sätt är missnöjda med dig. Så om du inte får stanna kommer du med stor sannolikhet ha goda chanser om de behöver anställa i framtiden + du har bra referenser. Men vi får hålla tummarna för ett ja!

2012-04-16 @ 21:33:06
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback