Gå rätt, gå fel, bara gå

Idag har jag GÅTT till jobbet. Det är första gången sedan operationen och det funkade ganska bra. :thumbup: Lite jobbigt var det och det gick inte så himla fort, så jag kom fram senare än vad jag hade tänkt mig. Och det kändes som om folk vrålstirrade på mig när jag kom haltande med foppatoffel på ena foten och converse på andra foten. Och jag kände mig som värsta stoppklossen när jag skulle ta mig över ett övergångsställe och alla bilarna fick vänta så himla länge. :S

Men jag kom fram lyckligt och väl till jobbet. :) Väl inne i mitt arbetsrum hittade jag dock en lapp från chefen, där han påpekade ett fel jag gjort i en av revisionsberättelserna jag skrev i fredags. Och då kände jag mig jättedum och inkompetent och tänkte att detta måste ha orsakat en katastrof på årsstämman chefen var på i lördags och att det i så fall skulle vara mitt fel. :bigeyes:

Men så kom chefen hit. Och han sa att han rättat till felet innan stämman. Och han förklarade lugnt varför man inte skulle göra så som jag trott att man skulle göra. Och han var inte alls arg och det han sa lät mycket logiskt och jag tror knappast att jag kommer göra om samma misstag igen. :)

Kommentarer
Lillasyster

Åh gullunge, klart det inte blir katastrof. Krama <3

2012-04-16 @ 13:55:00

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback