Ännu en bra dag

Idag har syrran, mamma och mammas sambo hjälpt mig att få ordning här hemma. :) Imorse såg det för jävligt ut. Det är nästan fyra veckor sedan operationen och jag har ju varit rätt invalidiserad sedan dess...och det har satt sina spår i mitt hem, kan jag ju säga. Men nu är det fiiint! :D



Kissen var inte riktigt lika begeistrad över att ha så mycket folk rännande här hemma. Men så fort de hade gett sig iväg kom hon fram från sitt gömställe och började fara omkring och leka och var hur glad som helst. :P Nu ligger hon och sover. Och jag börjar få lite ångest. :S Det är för att jag ännu inte har påbörjat en uppgift som ska vara inlämnad imorgon och för att jag inte har en enda matlåda i frysen till den kommande veckan. Men jag ska fixa allt det där imorgon, det är inte likt mig att vara ute i sista minuten på det viset men jag vet att jag kommer att klara det. Jag har haft en supermysig dag idag och det tänker jag fortsätta med. Så nu ger jag fan i ångesten och bäddar ner mig och kissen och sätter igång en film eller något.

Kommentarer
Lillasyster

Var så mysigt :)

2012-04-15 @ 10:58:08

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback