Möte i tvättstugan

Det lyste i tvättstugan när jag kom dit förut. Visst, det kan det göra utan att det är någon där - men det KÄNDES som om det var någon där. Och det var det. Jag skymtade armar som vek ihop tvätt inne i torkrummet.

Helvete! tänkte jag och övervägde att vända och skynda tillbaka till lägenheten. Men om inte denne okände granne var helt döv, måste han redan ha hört de gnisslande dörrarna och mina klackar mot betonggolvet.

Så nästa taktik gick ut på att ignorera honom, låtsas som om jag inte såg honom. Men det skulle kännas väldigt krystat - jag menar, det fanns inte en chans att jag på ett trovärdigt sätt kunde passera torkrummet utan att lägga märke till grannens existens.

Ytterligare ett alternativ - att vara kort i tonen för att markera att hans tvättid minsann tagit slut för längesen och han således inte hade något där att göra. "Anfall är bästa försvar", eller något.

Men jag klev in i tvättstugan, log vänligt och sa "hej". Och han skrattade lite generat och svarade "hej". Och så var det inte mer med det. Ingen big deal. Helt normalt grannbeteende. Och det kändes skitbra. :thumbup:

Kommentarer
Lillasyster

Annars finns det ju ett sätt att säga hej så grannarna närapå skiter på sig ;) Fast du kanske är lite trevligare än mig :D

2011-09-04 @ 11:15:09
Gaymasen

Du ser, lättare än vad man tror. Men alla steg är bra steg nästa gång vågar du prata mer. :DOch ja. Kvällstidningar skriver mycket roliga saker men lite kul var det allt om chokladdesserterna. ^^

2011-09-04 @ 13:23:55
URL: http://gaymasen.se
Candy

Åh fy fan, tvättstugan är mitt största orosmoment, typ. Jag är livrädd för att någon ska tilltala mig, titta på mig eller så. Eller att min tvätt ska bli stulen. Får hjärtklappning så fort jag ska ner dit och det värsta är att jag typ alltid blir raggad på i tvättstugan, vilket gör att jag bara vill springa iväg och gömma mig. :'(

2011-09-05 @ 12:50:12
URL: http://www.eye-candy.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback