Mer overklighet åt verkligheten!

Nu kanske det inte framstår som sådär himla supermoget att lägga upp en Hannah Montana-låt, men den här är faktiskt väldigt fin. Jag har haft den på repeat nästan hela dagen. :P Den knyter an lite till det här med Wes och andra karaktärer som figurerar i fiktionen och är precis "det du behöver, när du behöver det", men som tyvärr aldrig dyker upp i verkligheten - trots att man behöver dem här också. En sån overklig person handlar denna låt om. Någon som bara finns där och accepterar en precis som man är. Som kan se rakt in i ens inre utan att bli rädd för det som finns där. Som står ut med en hur "down" man än är. Som man vet alltid kommer att finnas där. True love and they lived happily ever after och allt sånt där. Varför finns inte såna personer på riktigt?!
 

Kommentarer
Lillasyster

Menar du att Paulo inte finns på riktigt?! ;)

2011-09-02 @ 19:07:46
Michis

Hehe, en del låtar älskar man bara fast man logiskt sätt vet att de egentligen suger,, en sån låt jag har e t ex be what u wanna be med darin xD

2011-09-03 @ 20:38:40
URL: http://michaeala.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback