Kulturnatt

Okej. Nu har jag försummat bloggen tillräckligt länge. Dags för en uppdatering.

Det blev visst sömntablett i fredags, trots att jag inte trodde att det skulle behövas. För trots att dagen varit bra så kom Jobbiga Tankarna och Ångesten smygande när jag väl gått och lagt mig. :S

Men igår...igår behövdes verkligen ingen sömntablett! :) Det var fullt upp hela tiden och jag var hemifrån typ 12 timmar (kissen gnällde missnöjt när jag äntligen kom hem). Först ett besök på stans största(?) loppis med kusin F, sedan en sväng till Finspång för att titta på rally (jo, faktiskt) med henne och hennes pappa, sedan tillbaka till stan där vi plockade upp syrran och gick på Kulturnatten-evenemang hela kvällen. :)

När jag kom hem hade jag jätteont i fötterna (av allt gående) och i huvudet (av trötthet och av alla tusentals intryck) och det var så himla skönt att bara få lägga sig i sängen och sova. Visst tog det en stund innan jag lyckades varva ner, men det gick faktiskt - och helt utan hjälpmedel. :thumbup:


Kommentarer
Livrädd

Väldans vad vi är ute i kultursvängen! :D

2011-09-25 @ 18:56:29
URL: http://tasigutochtaitu.blogg.se/
Lillasyster

Come on babe why don't we take the town... :D

2011-09-25 @ 23:15:48

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback