Ingen bra lördag

Jag lämnade lägenheten förut med ambitionen att gå en runda på stan; besöka biblioteket, handla mat, kanske prova lite kläder (CSN kom i dagarna, så jag känner mig rik). Men jag fick en sån där olustig känsla som jag får ibland, obehag i magen och nu-vänder-jag-och-springer-hem-till-tryggheten-igen-impulser.

Men jag tog mig till biblioteket, försökte se världsvan och avslappnad ut när jag gick till hyllan där jag visste att boken jag var ute efter skulle stå (jag hade förstås kollat på nätet att den inte var utlånad). Men jag hittade den inte - jag gick igenom alla böckerna i S-hyllan två gånger, och den fanns bara inte. En normal människa hade i det läget gått till informationsdisken och bett om hjälp. Men jag gick bara därifrån (Livrädd, du får fan börja arbeta på Stadsbiblioteket efter utbildningen, så att jag vågar be om hjälp!).

Efter det förstärktes den där olustiga känslan jag haft redan när jag gick hemifrån. Jag hade absolut inte självförtroende nog att gå på shoppingtur. Så jag gick raka vägen till mataffären och skyndade sedan hemåt, och blev nästan gråtfärdig varje gång jag höll på att kollidera med en annan människa (vilket är lätt hänt när man går och stirrar ner i marken).

Det var första och enda gången jag lämnade lägenheten idag. Nu ska jag hålla mig här inne i min lilla trygghetsgrotta, ända till imorgon bitti då jag har bokat tvättstugan.

Kommentarer
Livrädd

Vill inte låta som en kille, men har du PMS eller? Gråtfest med Mandy och extra obehagligt på stan. Ibland blir jag lättad när jag kommer på att det bara är hormonerna som spökar.

Vad det än är så hoppas jag att det känns bättre snart.Ska skicka ansökan redan nu så att de anställer mig så snart jag är färdig :)

2011-09-03 @ 17:47:32
URL: http://tasigutochtaitu.blogg.se/
The Worrying Kind

Livrädd: Nej, jag har inte PMS. Det skulle vara skönt att kunna hänföra det till det, men det går tyvärr inte. Jag har precis haft mens och borde springa runt och vara skitglad (jag får alltid ett litet uppsving i humöret precis efter). Det är väl något annat som är fel. Men det är ju långt till nästa fullmåne och hösten verkar inte vara på väg än på ett tag. Så jag vet faktiskt inte vad det är med mig.

2011-09-03 @ 17:54:24
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback