I am the greatest

Intervjun gick SKITBRA!!! :D :thumbup:

Hon som skulle intervjua mig var sjuk, så jag fick prata med chefen(!) istället. Och han var faktiskt en väldigt snäll och lättsam människa. Intervjun tog säkert bortåt 30-40 minuter, men när den var över kändes det som om vi just börjat prata. Så avslappnad har jag aldrig känt mig under en intervju tidigare. :)

Och när han frågade om sånt jag behöver utveckla (mina negativa sidor alltså) och jag svarade att jag behöver jobba med mitt självförtroende och den sociala biten...då sa han att han inte alls uppfattade mig som en person som har svårt för att prata. Då blev jag helt ställd, kan jag ju säga. Har JAG inte svårt för att prata?! Men det känns ju bra att göra ett sånt intryck. Ovant, men trevligt. :P

Och det bästa av allt (som om detta inte räckte för att få mig att sväva iväg upp bland de rosa molnen) var att han i slutet av intervjun sa att han "absolut såg mig som en möjlig kandidat för jobbet". Whaaat?!? Är det här Dolda Kameran eller???

Shit alltså. Det kommer nog ta ett bra tag innan jag kommer ner på jorden igen.


Kommentarer
Emma

Vad roligt att det gick så bra! :)

2011-09-28 @ 16:38:57
Lillasyster

Vad ska du ner på jorden och göra? Det är väl trevligt där uppe i skyn? ;) <3

2011-09-28 @ 17:38:52
Livrädd

Malin!!! Grattis! Skönt att det kändes så bra.

2011-09-28 @ 17:50:17
URL: http://tasigutochtaitu.blogg.se/
Fobisk

Men wow, tänk att det gick så bra - vilken lättnad! Otroligt bra jobbat du! Hur svaret än blir i slutänden ska du vara stolt över din bedrift - glöm inte det!

2011-09-29 @ 08:31:28
URL: http://fobisk.blogspot.com/
Tillfredsmedmigsjälv

Nä men va roligt:) GRATTIS!!!!!Och som fobisk sa, du ska inte glömma bort vilken bedrift detta har varit och du ska vara stolt oavsett om du får eller inte få jobbet:)Men jag håller tummarna:)

2011-09-29 @ 19:20:14
URL: http://tillfredsmedmigsjalv.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback