Det är inte lätt att komma någonstans när man vandrar runt i cirklar

Nu är jag hemma igen. Människan jag träffade på frivilligorganisationen var snäll. Jag kände mig inte bekväm - det gör jag aldrig med nya människor - men jag kunde känna att hon hade gott i sinnet. Jag fick berätta om mitt stödbehov och fylla i en ansökan. Så nu är det bara att vänta och se om någon av de frivilliga som anmält intresse för att arbeta med coachningsliknande uppgifter vill träffa mig - och att den fortfarande vill hjälpa mig efter att ha träffat mig. Det känns inte så upplyftande, att veta att jag måste göra ett gott intryck för att få hjälp. Det är nästan ironiskt, med tanke på att anledningen till att jag behöver hjälp är just att jag har svårt att göra ett gott intryck första gången jag träffar en ny människa.

Kommentarer
Lillasyster

Jag hoppas och hejar på dig, älsklingssyster! <3 :)

2011-09-14 @ 13:04:27
Livrädd

Göra gott intryck... Vad betyder det?

Det du behöver göra är väl att visa att du verkligen VILL ha hjälp och kommer vara oerhört tacksam för den här personens stöd. Det bästa vore om du kunde sätta ord på vad du känner när du sitter där. Hur jobbigt du tycker det är, att du har svårt att göra gott intryck etc.

Skriv ett brev innan med det du vill säga på mötet. Får du sen inte fram allt du vill kan du lämna över brevet.Håller tummarna tills jag får kramp. KRAM

2011-09-15 @ 10:34:09
URL: http://tasigutochtaitu.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback