Aftonbladet har full koll som vanligt...

Jag gjorde ett hälsotest på nätet nyss. Och när jag fick resultatet, visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.Så jag mår "verkligen bra"? Och allra bäst är mitt "själsliga välmående"?

Eeeeh...? Nu går jag och lägger mig.

Kommentarer
Livrädd

Jag fick 48% och skulle jobba med mitt sociala välmående. Men jag är värdelös på att värdera på såna där skalor. Dessutom tyckte jag alternativen var lite skumma. Hade kanske passat bättre med "Instämmer helt" "Instämmer delvis". Och "Vet inte" förstås!Hur som helst tror jag att såna test vänder sig till "normala" människor. Inte utformade efter oss stördisar :P

"Hur ofta "tar du dig tid" att träffa vänner?" Det är väl kanske inte tiden som är problemet direkt...

2011-05-03 @ 20:31:29
URL: http://tasigutochtaitu.blogg.se/
Lillasyster

Haha, aftonbladet har koll... Såg att Knappnytt hade lagt upp en länk till Kissies blogginlägg om Usama. Där snackar vi koll på läget ;) Det var så jävla skrattretande så det gjorde faktiskt ingenting att jag bidrog till statistiken på den värdelösa bloggen.

2011-05-03 @ 21:23:17
URL: http://spegelhimlen.webblogg.se/
Fobisk

Hah, vet inte hur seriöst man ska ta de testen. Själv skrattade jag lite när jag också fick resultatet "Kanon, du mår verkligen bra!" och att "själsligt välmående" var bäst. Det jag skulle jobba på var socialt välmående vilket faktiskt kändes rätt.Du gör rätt i att gå och lägga dig - det stod ju att du skulle prioritera sömnen. ;)

2011-05-03 @ 21:35:51
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback